Головне

Мені сказали, що я комплектацією не займаюся, завдання - тренувати, - Маркевич

01.12.2015 00:18 215 0

Мирону Маркевичу не дають займатися комплектацією Дніпра, йому дали завдання - тренувати.

Про це після поразки від Ворскли заявив сам головний тренер дніпропетровців, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Десь тиждень тому я побачив суми, які отримують футболісти. Чесно скажу, у Металісті і близько не було таких зарплат. Але ми платили преміальні кожну гру. Потрібно заробляти гроші, а так що? Вийшов, потрусив одним місцем, та отримав раз на місяць", - сказав він.

"Потрібно все змінювати. Витрачаються великі гроші, а толку жодного. Але до мене не прислухаються. Сказали, що я комплектацією не займаюся, а основне завдання - тренувати. Потрібно зустрічатися та розмовляти. Справа не у мені", - додав фахівець.

За словами Маркевича, три місяці тому він просив відпустити його, бо прогнозував цю біду.

"Я не хочу слухати, щоб люди на мене кричали. Я не у тому віці вже, а якщо справа у мені, я завтра готовий скласти повноваження. Але потрібно щось міняти. Це у мене вже накипіло. Я бачу, що все неправильно", - пояснив він.

Тренер зазначив, що, як він вияснив, за вихід на поле платять гроші, але це ж обов'язок футболістів - вийти на поле.

"А я думаю, чому вони так всі рвуться до складу. Так за це бонус є! Не може такого бути. Потрібно переглядати все та зрізати. Виходьте на поле - це ваші преміальні. Заробили - отримали. А так зрозуміло, що вони будуть триматися за цю команду. Де ще вони такі гроші запрацюють?" - зауважив Маркевич.

Також Мирон Богданович розповів, що востаннє бачив президента клубу Ігоря Коломойського після фіналу Ліги Європи минулого розіграшу.

"Так, можна робити команду з молоді, у мене була така ідея. Але з якої молоді? Зараз усі молоді грають у Запоріжжі - і 9:1. Не думаю, що це вихід. Так, по одній-дві людини потрібно підключати та робити нову команду. Це однозначно. Не думаю, що у Дніпрі вас влаштує 8-10 місце. Ви ж хочете, щоб команда грала у єврокубках. І я цього хочу, і всі цього хочуть", - підсумував він.

Коментарі ()