Головне

Ребров: "Я б ніколи не пішов працювати в Шахтар"

12.12.2015 10:00 441 0

Динамо - це така команда, де одна людина не може зробити нічого.

Про це заявив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров, який  підбив підсумок виступу команди в осінній частині 2015 року.

"Динамо - це така команда, де одна людина не може зробити нічого. Я радий, що запросив Рауля, з яким працював ще в Рубіні. Чомусь всі говорять про Рауля? Чому ви не говорите про решту тренерів, масажистів, лікарів", - спитав він.

"Вся команда, яка є в Динамо, виконує свою роботу сумлінно. Рауль мені допомагає. Жодна людина не може тягнути таку "махіну". Я радий, що в мене є такі помічники. Рауль 24 години на добу живе і працює на базі, я йому дуже вдячний, як і він мені. Повірте, у нас з ним ніколи не було розбіжностей, хто б що не говорив. Командою керую я, і Рауль мені дуже в цьому допомагає", - заявив Ребров.

Ребров запевнив, що ніколи б не став тренувати Шахтар.

"Я сказав, що не є вихованцем Шахтаря, тому що мене, дійсно, виховало Динамо. Я провів достатньо часу в Шахтарі і вдячний тим людям, з якими працював, особливо Валерію Івановичу Яремченку, який мені дуже допоміг", - сказав фахівець.

"Але ті роки, які провів у Києві, дуже багато чого мені дали. Не тому що я тут народився, а тому що тут мене виховали як футболіста і в якійсь мірі як тренера. Я стільки років провів у Динамо, тут мій дім ... Я б 100 відсотків не пішов працювати в Шахтар, так само, як і не перейшов туди в якості гравця. Це навіть не обговорюється", - запевнив Ребров.

Прокоментував він і ситуацію навколо нападника Дьємерсі Мбокані.

"А що сталося? Ви ж погодитеся зі мною, що це футболіст дуже високого рівня. Але коли він підходить і каже: "Раз я не граю сьогодні в основному складі, то я поїхав додому", то будь-який тренер на це подивиться не надто нормально", - зазначив Ребров.

"Якщо він сам скаже, що готовий конкурувати за місце в складі, почавши все з чистого аркуша, то я із задоволенням візьму його назад", - запевнив головний тренер динамівців.

Тренер столичного клубу також розповів про штрафи футболістам.

"Звичайно, є, але в нинішньому році ми ще їх не застосовували. Важливо, щоб у кожній команді футболісти слідували певним правилам. Якщо щось не так, потрібно платити штраф, адже інших важелів впливу у нас немає", - розповів тренер.

"Звичайно, були інциденти, коли футболістам довелося платити. Наприклад, за зайву вагу перед зборами. Нічого страшного, за ці гроші ми всією командою ходили в ресторан. Найголовніше, що хлопці це нормально сприймають. Ці гроші не йдуть в мою кишеню, ми їх витрачаємо на команду", - запевнив Ребров, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()