Українська правда

Чанцев розповів про останні новини зі стану запорізького Металурга

Сергей Шемшученко — 16 грудня 2015, 16:43

Головний тренер запорізького Металурга Анатолій Чанцев почав займатися питаннями свого звільнення.

Про це фахівець заявив у інтерв'ю sportarena.com, де розповів про останні новини зі стану клубу, в життєдіяльності якого 16 грудня повинна бути поставлена крапка.

"Чесно кажучи, нічого не змінилося: в останні дні всі працівники клубу отримують на руки свої трудові книжки, в тому числі і я. Сьогодні (розмова відбулася ввечері у вівторок, 15 грудня – прим. авт.) Я був у клубі, подивився все, що відбувається, поспілкувався з деякими людьми і поїхав", - розповів він.

"Завтра піду туди знову і буду займатися питаннями свого звільнення. У моєму розумінні розраховуватися – значить закрити всі питання щодо боргів і отримати трудову книжку. Чи буде саме так? Поки сказати не можу", - зазначив Чанцев.

За його словами, справу про звільнення перенесли на цю середу.

"Я сподіваюся на таке рішення ситуації. Віддати трудову на руки мені хотіли у вівторок, але в мене ще залишилися деякі справи в клубі, тому перенесли цю справу на середу", - повідомив фахівець.

"Чи погашає клуб заборгованості? На своєму прикладі говорити поки не можу. Чув, що вже звільнені люди покинули клуб із заборгованостями", - заявив тренер Металурга.

Розповів Чанцев і про свою подальшу тренерську кар'єру.

"Раз мова зайшла про мою тренерську кар'єру, то повернуся трохи назад. Зізнатися, я свідомо йшов на те, щоб залишитися на чолі Металурга до останнього. Думав тільки про те, щоб команда якомога довше грала і не була виключена зі складу учасників Прем'єр-ліги", - зауважив він.

"Ми в команді всі вірили, що з'являться небайдужі люди, які підставлять клубу плече і він не зникне. Працювали ми тільки з цією метою. Що чекає мене надалі? Чесно не знаю. Ясна річ, я хочу працювати і при можливості постараюся використовувати свій шанс", - додав тренер.

Фахівець у свою чергу розуміє, що незультати Металурга наклали відбиток на його тренерську репутацію.

"Однак чудово розумію, що після всього, що сталося мені як тренеру буде дуже важко. Результати Металурга, яким я керував, наклали відбиток на мою тренерську репутацію", - заявив тренер запорізького клубу.

"Повторюся, я розумів, що так може бути. Але для мене першорядним і головним було – допомогти зберегти Металург", - підкреслив Чанцев.

Нагадаємо, раніше з Металурга було звільнено 17 футболістів.

Також стало відомо, що співробітникам запорізького клубу були вручені обхідні листи.

26-го листопада у Запоріжжі пройшла зустріч керівництва місцевого Металурга з пресою й уболівальниками.

За словами власника клубу, Олександра Богуслаєва, ситуація у клубі дуже складна. Знайти нових власників поки не вдалося.