Головне

Ахметов: Найбільша моя мрія - повернутися у Донецьк на Донбас-Арену

23.12.2015 17:29 1006 0

Рінат Ахметов уже не мріє про перемогу Шахтаря у Лізі Чемпіонів, а хоче повернутися на Донбас-Арену.

Про це заявив сам власник донецького клубу, якого цитує офіційний сайт клубу, підвівши підсумки 2015 року для "помаранчево-чорних".

"Цей рік для Шахтаря став роком випробувань. Весь рік команда змушена була домашні матчі проводити на виїзді, далеко від дому та Донбас-Арени. Незважаючи на це, друге місце для нас - поразка, і мета залишається незмінною - тільки чемпіонство", - сказав вні.

"Мені часто ставили запитання: "Яка доля чекає Шахтар у цей складний час?" І я відповідав усім тільки одне: Шахтар може програти, але не здатися. Незважаючи на труднощі, ми будемо боротися за всі основні трофеї. І в цьому мене підтримує вся наша футбольна сім'я", - додав власник клубу.

Рінат Ахметов. Світлина shakhtar.com

Користуючись нагодою, Ахметов подякував тренерському штабу, футболістам, співробітникам клубу за те, що ті не опустили руки.

"У цьому сезоні безумовно порадували молоді гравці, вихованці нашої академії. Вони впевнено постукали у двері основного складу команди. Приклад тому - вихід у фінал Юнацької ліги УЄФА", - зауважив він.

"Колись я мріяв виграти чемпіонат. Ми їх виграли дев'ять. Потім я мріяв виграти Кубок УЄФА. І його ми виграли теж. Зараз найбільша моя мрія, навіть більше, ніж виграти Лігу чемпіонів, - повернутися у Донецьк, повернутися на Донбас-Арену", - додав Ахметов.

Також він додав, що хоче, щоб на Донбасі настали мир і стабільність, і щоб уболівальники Шахтаря знову зібралися на Донбас-Арені.

Нагадаємо, Ахметов запевняв, що Шахтар став сильнішим, незважаючи на проведення ігор поза Донецьком.

Коментарі ()