Головне

Вже в лютому з Говерли можуть зняти очки та заборонити реєструвати нових футболістів

26.12.2015 19:28 1172 0

Колишні гравці ужгородської Говерли намагаються отримати заборгованість по зарплаті через ФІФА.

Зокрема, екс-захисник Говерли Александру Дандя вже виграв справу у ФІФА і намагається отримати річну заборгованість по зарплаті.

Схожа ситуація і в ще одного колишнього легіонера Говерли - Александру Тудосу.

Йому Говерла заборгувала зарплату за 8 місяців і не вживає жодних заходів для погашення цього боргу,

"Вже в лютому Говерлу можуть позбавити очок і права реєструвати нових футболістів, якщо вони не погасять борги переді мною та іншими колишніми гравцями клубу", - повідомив він.

"Я готовий розмовляти щодо реструктуризації боргу, однак ніхто з Говерли зі мною на контакт не виходив. Я готовий навіть знизити свої фінансові вимоги, якщо будуть реальні виплати, однак реакції з Ужгорода поки немає", - додав Тудосу.

Гравець також зауважив, що не хоче створювати проблеми клубу і тренеру, однак борг перед ним не можуть погасити вже 8 місяців.

"Я не хочу створити проблеми клубу і тренеру, але вісім місяців без зарплати - це багато", - наводит слова Тудосу Sport Arena.

Також подали позови у ФІФА ще кілька колишніх гравців Говерли - Серж Акакпо, Крістіан Орош, Разван Кочіш і Мірко Райчевич.

Александру Дандя. Світлина fpl.ua

Нагадаємо, у своєму останньому інтерв'ю віце-президент Говерли Олександр Шуфрич заявив, що влітку клуб може припинити своє існування, якщо не вдасться знайти компроміс з колишніми гравцями клубу в питанні реструктуризації боргів.

Нагадаємо, була інформація, що Шуфрич не збирається відмовлятися від Говерли, а головний тренер В'ячеслав Грозний казав, що клуб взимку орендує десять гравців.

Також повідомлялося, що Волинь і Говерла ризикують бути непопущеними до нового чемпіонату.

Коментарі ()