Головне

Прем'єр-ліга. 12 тур. Металург З - Динамо 0:6. Прогнозований розгром

04.12.2015 21:03 465 0
Прем'єр-ліга. 12 тур. Металург З - Динамо 0:6. Прогнозований розгром

Головною інтригою протистояння Динамо та Металурга було, чи взагалі воно відбудеться. Усім відомо, які проблеми має запорізький клуб. А тут ще й фанати команди закликали бойкотувати домашній матч, який вирішили провести не у Запоріжжі, а у Києві. Для людей, які допомогли Металургу дотриматися до зимової перерви, не під силу виявилося організувати приїзд чинного чемпіона.

Напередодні зустрічі деякі букмекерські контори відмовилися приймати ставки, або ж ставили на перемогу Динамо найдзвичайно високий коефіцієнт. Воно і не дивно, адже, якщо не брати до уваги 26-річного нігерійця Орелесі, найстаршим у складі Металурга є Ян Ковалевський (22 роки). Іншим гравцям по 18-20 років...

Очікувалося, що Сергій Ребров виставить на цей матч другий склад, бо попереду надважлива гра у Лізі Чемпіонів проти Маккабі. Але наставник киян вирішив по-своєму. Фактично на полі з'явилася основа, за винятком Петровича та Морозюка, які все ж отримують мало часу у значущих поєдинках. Ну, і зі стартових секунд з'явився Теодорчик, а от Мораеса не виявилося навіть у заявці.

Після того, як стало офіційно відомо, що Металург дістався на автобусі до Києва, інтригою стало, скільки "біло-сині" заб'ють номінальним господарям. У першому таймі, як виявилося, "динамівці" відзначилися "лише" двічі - Ярмоленко та дебютний гол Петровича. У "металургів" і моментів не було, до того ж вони володіли м'ячем не більше 25% ігрового часу.

Металург так жодного разу і не влучив у ствір воріт Шовковського - Олександр пронудьгував увесь матч. І тільки на останніх хвилинах запорожцям вдалося покращити володіння м'ячем до 30%, коли "біло-сині" вже, власне, і не особливо старалися.

У перерві Ребров зняв Ярмоленка та Гонсалеса, а після голу Теодорчика - і самого поляка. Шанс пограти отримали Беланда, Гусєв і Кравець. І якщо Юнес з Артемом свої моменти не використали, то Олег Анатолійович відзначився дублем. А шостий гол, з чого і почався другий тайм, на рахунку Гармаша, який замкнув навіс Морозюка.

Отож, прогнозована розгромна перемога Динамо, і на зимову перерву кияни та донецький Шахтар пішли, маючи однакову кількість очок після 16-ти турів. А Металург буде сподіватися, що фінальний свисток Олександра Іванова у поєдинку у Києві не стане фінальним в історії запорізького клубу...

Коментарі ()