Головне

Скандальна людина Януковича стала секретарем футболу у Криму

11.01.2016 23:50 855 0

Скандально відомий екс-депутат Верховної Ради України Вадим Колесніченко прилаштувався на роботу у Кримський футбольний союз.

У розділі "Керівництво КФС" на офіційному сайті організації він значиться "генеральним секретарем", причому слідом за президентом КФС - Юрієм Вєтохою.

Попередній "генсек" КФС - Ніколай Горнік - перед Новим роком покинув свою посаду (за попередньою інформацією - у зв'язку з виходом на пенсію), інформує видання "Крымский спорт".

Колесніченко народився 21 березня 1958 року в Умані (Черкаська область). Закінчив Уманський сільськогосподарський інститут за спеціальністю "агроном", Харківську юридичну академію за спеціальністю "правознавство" (юрист) та Омську академію МВС.

Працював у комсомолі, партійних і правоохоронних органах, юристом на державних і приватних підприємствах. Тричі обирався депутатом Верховної Ради України за списками Партії регіонів. Автор ряду скандальних законопроектів.

Після втечі з України Віктора Януковича разом із сім'єю переїхав до Севастополя, призупинив своє членство у Партії регіонів і відмовився від депутатського мандата. З квітня 2014 року - член російської політичної партії "Родіна".

На виборах у депутати законодавчих зборів Севастополя в одномандатному окрузі став другим, програвши переможцю з п'ятикратним розривом.

До футболу до цього жодного відношення не мав.

Юрій Вєтоха (президент КФС) і Вадим Колесніченко
Коментарі ()