Головне

Ребров попередив, що трансфер Ярмоленка може відбутися в будь-який момент

15.01.2016 13:48 875 0

Трансфер вінгера Динамо Андрія Ярмоленка в інший клуб може відбутися в будь-який момент.

Про це у інтерв'ю СЭ в Украине повідомив головний тренер київського клубу Сергій Ребров.

"Розставання з Андрієм може відбутися в будь-який момент. Про це говорять кожен день, це топ-новина останніх кількох міжсезонь. Хочу повторити: на кожну позицію, включаючи ту, на якій виступає Ярмоленко, ми маємо як мінімум три претендента, за якими стежимо досить довгий час", - запевнив тренер.

"До втрат готові: раптом завтра за когось із наших хлопців умовна Барселона запропонує двадцять мільйонів. Як зможемо гравця в такому випадку утримати?", - зазначив він.

Ребров також розповів про конкуренцію Ярмоленка, Калитвинцева та Мякушка.

"Насправді, Ярмоленко тут ні при чому. У цих хлопцях ми бачимо перспективу. Тому ж Мякушку я перед початком сезону пропонував відправитися в оренду, щоб він набрався досвіду і знаходився на виду", - повідомив фахівець.

"Але Сергій відверто сказав: "я не хочу інших команд, якщо треба, буду тренуватися з дублерами, мені подобається робота, яка тут ведеться. І сподіваюся, що рано чи пізно я отримаю шанс і зможу ним скористатися", - розповів Ребров.

Раніше стало відомо, що спортивний директор дортмундської Боруссії Міхаель Цорк найближчим часом приїде до Києва, щоб зробити офіційну пропозицію Динамо щодо трансферу Андрія Ярмоленка.

Сам Ребров раніше заявляв, що гравцем цікавиться багато європейських клубів.

Нагадаємо, президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що готовий відпустити Андрія взимку, але офіційних пропозицій по ньому в клуб ще не отримував.

Раніше стало відомо, що Ярмоленко близький до переходу в стан Евертона.

Також повідомлялося, що гравцем цікавиться Валенсія, яка навіть зробила запит щодо трансферу гравця.

Раніше видання Sport.es повідомляло, що українцем цікавиться Реал.

Нагадаємо, що в жовтні Ярмоленко підписав з Динамо новий контракт до 2020 року.

Коментарі ()