Головне

У Канадській лізі може з`явитися ще одна українська команда

21.01.2016 13:10 886 0

У Канадській футбольній лізі (CSL) може стати однією "українською" командою більше.

Про це повідомляє footboom.com з посиланням на офіційний сайт організації.

24 січня на засіданні членів CSL прийматиметься рішення з приводу включення в лігу "Юкрейн Юнайтед" (Ukraine United), заснованої в 2006-му році.

Граючим президентом клубу є Володимир Коваль, уродженець Львова, вихованець львівських Карпат. На початку 90-х нападник трохи пограв за Газовик (Стрий), після чого відправився за океан, де виступав за ряд канадських клубів. Також за Юкрейн Юнайтед виступає Євгеній Іщак, син Василя Іщака, легенди одеського Чорноморця, який нині є головним тренером Торонто Атомік. Серед інших футболістів, що захищають кольори клубу, можна відзначити Дениса Янчука (екс-Поділля) і Андрія Маличенкова, що пограв в нижчих дивізіонах російських чемпіонатів.

"Ми завжди мріяли грати в Канадській футбольній лізі. До нинішнього року ця мета здавалася недосяжною. На щастя, нам пощастило зустріти потрібних людей, які погодилися фінансово допомогти команді зробити крок на наступний рівень", - цитує Коваля офіційний сайт CSL.

Нагадаємо, що в Канадській футбольній лізі виступає клуб Торонто Атомік, у складі якого грають переважно українські футболісти.

Світлина - ukraineunited.com
Коментарі ()