Головне

У Дніпрі заборгованість із зарплати складає чотири місяці

25.01.2016 09:28 951 0

У Дніпрі гравці знову вимагають від керівництва виплати заборгованостей по зарплаті.

Про це пише Сегодня.

Такі ситуації в клубі виникали і раніше, але цього разу футболістів обурив той факт, що клуб виплатив усі борги воротареві Денису Бойку і захиснику Дугласу, інакше вони могли розірвати контракти і поїхати з Дніпропетровська безкоштовно. Як відомо, за новими правилами ФІФА, якщо клуб більше місяця, без обумовленої в контракті причини, не виплачує зарплату, футболіст має право розірвати угоду в односторонньому порядку і стати вільним агентом.

Минулого року цією лазівкою скористався бразилець Ежидіо, якого в Дніпропетровську теж годували "сніданками" три місяці, а потім ще і обурювалися його втечею на батьківщину.

За Бойко Дніпро отримає від Бешикташа хорошу компенсацію (3,5 млн євро, за неофіційними даними), ще пару мільйонів можна будуть виторгувати за Дугласа.

За деякими даними, Дніпро заборговував своїм гравцями зарплату за чотири місяці, так що вони можуть сміливо подавати на розрив контрактів. Але футболісти чекають мирного вирішення питання, склавши колективний лист до керівництва клубу. Інакше нібито погрожують бойкотувати другий збір команди в Туреччині (стартує 29 січня). І про всяк випадок підшукують собі варіанти продовження кар'єри.

Поки гравці "Дніпра" не коментують ситуацію в клубі.

Коментарі ()