Українська правда

Президент Палермо пропонує призупинити матчі Серії А через черговий скандал

Сергей Шемшученко — 27 січня 2016, 18:01

Президент Палермо Мауріціо Дзампаріні гнівно відреагував на те, що поліція почала розслідування відносно 35 клубів, підозрюючи їх керівників в шахрайстві і ухиленні від сплати податків.

Серед підозрюваних опинився і Дзампаріні разом з іншими відомими лідерами клубів.

"Я думаю, що це не правосуддя, а кіно - розслідування, яке ні на чому не грунтується. Прошу слідчих знайти хоч одну розбіжність в рахунках Палермо. Я завжди робив усе, щоб дотримуватися правил", - заявив він.

"Я попрошу на засіданні Серії А всіх президентів клубів призупинити чемпіонат. Знаєте, як я дізнався, що під мене копають? Мені подзвонив мій колишній спортивний директор Ріно Фоскі, який був у сльозах через арешт його банківського рахунку, на якому було всього 5 тис. євро", - розповів Дзампаріні.

Президент Палермо назвав цю ситуацію ганьбою.

"І це нинішня Італія. Я навіть не хочу коментувати цю ситуацію. Це ганьба", - наводить його слова dpchas.com.ua посилаючись на видання La Repubblica.

Нагадаємо, прокуратура Неаполя почала розслідування відносно футбольних клубів, які підозрюються в ухиленні від сплати податків і у виставленні фальшивих рахунків.