Головне

Реброву довелося виправдовуватися за гру за московський Спартак

10.02.2016 13:20 433 0

Головному тренеру київського Динамо Сергію Ребров довелося виправдовуватися за участь в матчі між тренерами московського Спартака та Краснодара на зборі в Іспанії.

Нагадаємо, що Ребров в цій грі виступав за московську команду.

"Передусім, я б хотів внести серйозну поправку в характер цього матчу. Я не грав за якусь конкретну команду - я грав зі своїми друзями, з якими багато років виступав на високому рівні і постійно підтримував з ними стосунки.

Приїхавши сюди на збори зі своїх нинішніх клубів, багато хто з них запитує про обстановку в Україні, адже усю інформацію про нашу країну вони отримують тільки зі ЗМІ.

У цьому дружньому матчі грали тренери самих різних національностей. Наприклад, білоруський наставник Краснодара Олег Кононов. Також участь цьому поєдинку прийняли і іспанці, і африканці. І я переконаний, що такими матчами, як цей, ми можемо показати єдність і повагу людей один до одного.

Що ж до реакції деяких уболівальників на публікацію в некоректному трактуванні про цей матч, то хочу сказати одне: я, як і увесь український народ, украй негативно ставлюся до окупації території нашої країни", - цитує Реброва dynamo.kiev.ua.

Раніше повідомлялося, що Ребров потрапив до ТОР-100 найкращих форвардів світу.

Коментарі ()