Головне

Ісраелян: імовірність зникнення дніпродзержинської Стал дорівнює нулю

13.02.2016 21:10 317 0

Навесні домашньою ареною Сталі буде стадіон Метеор.

Про це прес-службі клубу повідомив президент дніпродзержинського клубу Вардар Ісраелян.

"На сьогоднішній день імовірність зникнення дніпродзержинської Сталі з футбольної карти країни дорівнює нулю. У будь-якому випадку в Дніпродзержинську футбольний клуб буде існувати. Все робиться для того, щоб ми гідно пройшли ліцензування згідно вимог ФФУ і Прем'єр-ліги", - повідомив він.

"На жаль, відсутність тренувальних полів у Дніпродзержинську змусило нас перебазувати всі команди в Київську область, де є всі умови для плідної роботи. Але можу запевнити, що домашні матчі команда буде проводити на стадіоні Метеор в Дніпропетровську, де в ці дні ведуться активні роботи по підготовці до весняних ігор чемпіонату і кубка України", - запевнив Ісраелян.

За його словами, нічого не змінилося в плані модернізації стадіону і клубної інфраструктури.

"Нічого не змінилося в плані модернізації стадіону і клубної інфраструктури. Стадіон у місті будуватиметься, поля будуть зводитися. Як тільки будуть створені хоча б мінімальні умови для життєдіяльності - команда буде готова повернутися до Дніпродзержинська", - заявив президент клубу.

"На даний момент Сталь плідно готується до сезону в Туреччині, проводяться спаринги. Підготовка націлена на якісний виступ команди у весняній частині чемпіонату і розіграшу кубка країни", - підкреслив Ісраелян.

Нагадаємо, в середині клубу не вчухає конфлікт, а віце-президент клубу Богдан Наполов в черговий раз заявив, що дніпродзержинська Сталь продовжує процес ліквідації.

Нагадаємо, взимку стався конфлікт між президентом клубу Варданом Ісраеляном і іншими керівниками Сталі.

На спеціальних зборах Ісраелян був звільнений з посади.

Пізніше віце-президент Богдан Наполов заявив про те, що клуб проходить процес ліквідації, а гравцям потрібно приїхати в клуб за документами і отримати статус вільних агентів.

Проте, команда отримала нового тренера Еріка ван дер Меєра і готується до сезону на зборі в Туреччині. Також з'явився альтернативний сайт Сталі.

Раніше кандидат на посаду очільника УПЛ заявив, що Сталь планує подальший розвиток.

Коментарі ()