Українська правда

Тайсон: Якщо Шальке буде діяти активно, то це нам лише піде на користь

Сергей Шемшученко — 17 лютого 2016, 12:00

Півзахисник донецького Шахтаря Тайсон вважає, що активна гра Шальке у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи піде лише на користь українському клубу.

Про це він розповів в коментарі офіційному сайту гірників.

"Нам слід зосередитися лише на нашій команді, а не думати про досягнення суперника в Бундеслізі. Ми маємо зробити все, щоб перемогти: добре сконцентруватися й якісно зіграти в кожній лінії.

Якщо Шальке буде діяти активно, то це нам лише піде на користь. Шахтар відмінно вміє організовувати контратаки. Найважливіше для нас – забити м’яч гельзенкірхенцям. Вважаю, що після місяця якісної підготовки вся команда повністю налаштована на це протистояння. На зборах ми проводили спаринги із суперниками високого рівня, тому нічого страшного, що це перший офіційний матч у році.

Щодо Хунтелаара, то ми його знаємо – це хороший гравець, який виступає в збірній Нідерландів. Та на мою думку, нам не слід побоюватись якогось одного футболіста. Слід бути обережними із Шальке як командою в цілому. У гельзенкірхенців гравці відзначаються високим класом", - зазначив Тайсон.

Нагадаємо, перший матч двоматчевого протистояння із німцями "гірники" проведуть на "Арені Львів" 18 лютого, а за тиждень в Гельзенкірхені пройде матч-відповідь.

Раніше повідомлялося, що у першій грі на Арені-Львів між цими командами не варто очікувати аншлагу.

Тайсон. Світлина - ФК Шахтар