Українська правда

Наставник Шальке не думає, що Шахтар після відходу Тейшейри став слабкішим

Сергей Шемшученко — 17 лютого 2016, 19:31

Донецький Шахтар - це досвідчена команда с високим класом, тому на Шальке чекає складна гра.

Таку думку на прес-конференції напередодні матчу з Шахтарем висловив наставник німецького Шальке Андре Брайтенрайтер.

"Ми раді тому, що приїхали до Львова. Нас чекає гарна гра. Ми розуміємо, як складно Шахтарю, але ми тут заради спорту. Я ознайомлений з політичною ситуацією, але не можу коментувати її", - сказав він.

"Ліга Європи також має багато традицій, тут багато іменитих команд. В тому числі і ми, і Шахтар. Це досвідчена команда з високим класом. Певен, нас чекає складна гра. Для успіху ми повинні викластися на повну", - зазначив тренер.

За словами тренера "кобальтових", складнощі зі складом (трансфер Тейшейри та дискваліфікація Фреда) не відобразяться на грі Шахтаря.

"Складнощі зі складом, думаю, не відобразяться на грі Шахтаря. Там багато класних бразильців, вони грають швидко, створюють багато моментів. Я не думаю, що Шахтар став слабкішим. В нас є перевага лише в тому, що ми вже мали офіційні матчі", - висловив думку Брайтенрайтер.

"Ми мусимо з перших хвилин агресивно йти вперед. Я постараюся зробити усе, аби ми взяли реванш за поразку одинадцятирічної давності", - пообіцяв тренер.

Наставник також розповів про Юнеса Беланда, який цієї зими перейшов до складу німецького клубу з Динамо.

"Юнес прижився в команді, виходить іноді в основному складі, добре тренується. Він грає агресивно, воліє забивати. Він різносторонній гравець, фізично сильний. У нас ще є можливість подумати над тим, чи залишати його в команді", - повідомив Брайтенрайтер, слова якого наводить ua-football.com.

Нагадаємо, матч Шахтар - Шальке відбудеться у четвер, 18 лютого.Початок о 22:05 за київським часом.