Головне

Марлос: Тепер нам потрібно вчитися грати без Тейшейри

06.02.2016 12:57 311 0

Тепер Шахтарю потрібно вчитися грати без Алекса Тейшейри і застосовувати іншу зброю, щоб перемагати.

Таку думку у коментарі прес-службі донецького клубу висловив хавбек Шахтаря Марлос, який поділився враженнями від контрольного матчу проти загребського Динамо

"Провели хорошу гру з технічним суперником високого рівня. Ми добре контролювали м'яч протягом усього поєдинку, незважаючи на те, що з команди пішов Тейшейра, який був одним з ключових футболістів Шахтаря", - зазначив він.

"Тепер нам потрібно вчитися грати без Алекса і застосовувати іншу зброю, щоб перемагати. Але ми зробимо все можливе, щоб залишатися на високому рівні", - запевнив бразилець.

За його словами, подібні перемоги додають віри в себе.

"В першому таймі створили багато моментів, добре грали в пас і впевнено діяли на контратаках. У другому таймі ми трохи знизили ритм гри, суперник намагався вийти вперед і змінити рахунок на свою користь, але хорватам це не вдалося", - сказав він.

"Подібні перемоги додають віри в себе і дуже важливі перед вкрай відповідальними матчами - такими, як з Шальке. Тому я радий, що ми досягли позитивного результату", - підкреслив Марлос.

Раніше стало відомо, що Шахтар та Цзянсу Сайнті узгодили всі необхідні формальності щодо переходу Алекса Тейшейри до китайського клубу.

Також повідомлялося, що ФІФА прийняла рішення про дискваліфікацію півзахисника Шахтаря Фреда до 27 червня 2016 року.

Коментарі ()