Українська правда

Сачко залишився задоволений підготовкою Ворскли на другу частину сезону

Сергей Шемшученко — 1 березня 2016, 16:58

Завдання полтавської Ворскли - виступити не гірше, ніж минулого сезону.

Про це клубній прес-службі заявив наставник Ворскли Василь Сачко, який поділився очікуваннями від старту другої частини сезону в УПЛ.

"До нас приїде Шахтар і протестує нас, гра покаже до чого ми підготувалися на тренувальних зборах. Відношенням хлопців до міжсезонної роботи тренерський штаб задовольнила. Команда пройшла навантаження, яке було заплановане", - зазначив він.

"Ми переслідували мету підготовки до чемпіонату. Я повторюся: я задоволений підготовкою хлопців", - додав Сачко.

Тренер Ворскли також розповів про цілі команди на другу частину сезону.

"Поганий той солдат, який не мріє бути генералом. Потрібно дивитися не вниз, а вверх турнірної таблиці. Ми поважаємо усі команди, але не боїмося. Сьогодні так складається, що те, що відбувається у країні відображається і в футболі. Є проблеми і в нашого колективу, які заважають грати в футбол. У нас є завдання виступити не гірше, ніж минулого чемпіонату", - розповів тренер.

"Ми будемо намагатися робити все можливе, виходити на кожен матч, як на останній і намагатимемося демонструвати свою найкращу гру. Тим більше, у нас в команді все для цього є, ми віримо в роботу, яку провели на зборах. У нас у команді гарний мікроклімат, і я про це з гордістю заявляю", - підкреслив Сачко.

Василь Сачко. Світлина shahta.org