Українська правда

Буяльський про штраф від УЄФА за відмову від інтерв'ю - сталося непорозуміння

Сергей Шемшученко — 4 березня 2016, 22:56

У п'ятницю, 4 березня, вітчизняний інтернет, а за ним і видання нашого північного сусіда з радістю розповсюджували сенсаційну новину.

Вони, ніби змагаючись друг з другом передрукували, без будь-якого погодження з автором, особисту думку журналіста Ігоря Лінника.

Її він висловив на своїй персональній сторінці в соціальній мережі Facebook з приводу нібито відмови дати обов'язкове флеш-інтерв'ю після першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із Манчестер Сіті півзахисником нашого клубу Віталієм Буяльським та можливого покарання за це з боку УЄФА.

Раз уж поведал в ФБ про Харта...Динамовец, герой наш Виталик Буяльский после игры с МанСити также был затребован...

Опубликовано Игорем Линником 2 марта 2016 г.

Чи так це було? Прес-служба Динамо дала слово самому півзахиснику.

"Просто сталося непорозуміння. Відразу після матчу, ледь я встигнув зайти до роздягальні, мені, Рибалці та ще комусь із хлопців сказали дати інтерв'ю. Ми вийшли та поспілкувалися з журналістом (телеканал Футбол 2 – офіційний бродкастер ЛЧ в Україні, інтерв'ю для якого обов'язкове)"Ю, - зазначив він.

"Після нього минуло півгодини, я сходив у душ, переодягнувся, тут кажуть, що знову потрібно дати інтерв'ю. Я сказав, що вже відповідав на питання, й вважаю, що цього достатньо, навіщо це робити вдруге", - пояснив Буяльський.

Віталій зауважив, що не звик до такої уваги до себе.

"Я взагалі не звик, що до мене стільки уваги, але я навіть після такої напруженої гри, яка завершилася не на нашу користь, пішов до мікст-зони, коли попросили, щоправда, там уже в мене нічого не питали, адже в цей час давали інтерв'ю інші футболісти", - підкреслив Буяльський.