Українська правда

Президент Сталі: Всі конфлікти владналися, переміг розум

Сергей Шемшученко — 8 березня 2016, 23:24

Конфлікт в середині дніпродзержинської Сталі вичерпано.

Про це в ефірі програми "По той бік поля" повідомив президент клубу Вардар Ісраелян, який розповів про поточний стан справ в клубі.

"Про підготовку до другої частини сезону: Ми провели дуже хороші збори в Туреччині. Команда повністю готова. Найголовніше, що всередині колективу атмосфера чудова", зазначив він.

"Про конфлікт всередині клубу: Можу запевнити, що на сьогоднішній день все владналося, переміг розум. Зараз не хочу говорити про те, що хтось винен і навпаки. Головне, що команда функціонує, і всі колотнечі завершилися. Готуємося жити далі. Будемо грати на Метеорі", - заявив Ісраелян.

За його словами, команда зараз не перебуває в Дніпродзержинську, тому що там немає можливості тренуватися.

"Ми зараз не перебуваємо в Дніпродзержинську, тому що там немає можливості тренуватися. Але з часом, ми думаємо, ці проблеми також зважаться і ми будемо базуватися вже в Дніпродзержинську", - сказав він.

"Про комплектації: По кадрам жодна команда не може сказати, що вона укомплектована, тому що будь-який тренер хоче, щоб у нього футболісти завжди були ще краще. Але на сьогодні, наскільки була можливість, ми встигли укомплектуватися. І той футбол, який я бачив у виконанні команди в Туреччині, поки радує", - підкреслив Ісраелян, слова якого наводить ua-football.com.

Вардан Ісраелян. Світлина zn.ua

Нагадаємо, взимку стався конфлікт між президентом клубу Варданом Ісраеляном і іншими керівниками Сталі.

На спеціальних зборах Ісраелян був звільнений з посади.

Пізніше віце-президент Богдан Наполов заявив про те, що клуб проходить процес ліквідації, а гравцям потрібно приїхати в клуб за документами і отримати статус вільних агентів.

Проте, команда отримала нового тренера Еріка ван дер Меєра і готується до сезону на зборі в Туреччині. Також з'явився альтернативний сайт Сталі.

Раніше кандидат на посаду очільника УПЛ заявив, що Сталь планує подальший розвиток.