Українська правда

Луческу: У матчі з Андерлехтом на Шахтар чекає важка гра

Сергей Шемшученко — 9 березня 2016, 17:55

Андерлехт - це команда, яку не так просто обіграти, адже вони активно пресингують і швидко повертаються в оборону.

Про це заявив головний тренер Шахтаря Мірча Луческу, який розповів про готовність команди до матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти бельгійського Андерлехта.

"Зараз, як і раніше, в їхній команді багато іноземців. Команда демонструє гарні результати в Лізі Європи, але на внутрішній арені не має стабільності. Вони не стають постійно чемпіонами, як це було раніше. Є технічні і швидкі футболісти. Вони сповідують стиль гри, типовий для чемпіонату Бельгії", - зазначив він.

"Вони протягом всієї гри підтримують високий темп. Це команда, яку не так просто обіграти, вони активно пресингують, швидко повертаються в оборону. Але в той же час, припускаються багатьох технічних помилок", - зауважив тренер Шахтаря.

Луческу зауважив, що на Шахтар чекає важка гра.

"Нас чекає важка гра. Вони не дуже добре зіграли в останньому турі з Мускроном. Як і ми, до речі, з Ворсклою, але ми виграли, а вони - програли. Тому наш настрій трохи кращий, ніж у них", - сказав Містер.

"Хто вийде на позиції нападника у стартовому складі? Я завтра це вирішу. Сьогодні не можу відповісти на це запитання.

- Я завтра це вирішу. Сьогодні не можу відповісти на це запитання. Щодо Гладкого, зрозуміло, що нікому неприємно бути запасним. Від нього залежить, коли він повернеться до тієї форми, яка була у нього восени, коли він був основним гравцем", - сказав Луческу, слова якого наводить ua-football.com.

Матч Шахтар - Андерлехт відбудеться у четвер, 10 березня, у Львові на стадіоні Арена Львів. Початок - о 20:00.