Головне

Павелко: Планується будівництво 50 стадіонів по всій Україні

11.03.2016 17:50 5421 0

У найближчі роки Федерація футболу України планує збудувати 50 стадіонів та завод, що буде виготовляти футбольні поля зі штучним покриттям.

Про це заявив президент ФФУ Андрій Павелко на Конгресі ФФУ, анонсувавши своєрідний "План Маршалла" для українського футболу.

Головна ціль цього плану - це збільшити кількість людей, що займаються футболом і залучити населення України до футболу на 40% по завершенню п’ятирічного циклу.

"Стратегія плану розділена на різні напрямки: інфраструктура, виробництво, маркетинг, інформаційні технології", - зазначив очільник ФФУ.

"Для цього буде виконано ряд стратегічних завдань: побудувати до 2020-го року 50 стадіонів з повноцінними футбольними полями, і 2500 майданчиків з полями для міні-футболу, направити 100 тис футбольних м'ячів на потреби обласних та районних федерацій футболу", - заявив він.

Також у планах ФФУ побудувати в Україні завод з виробництва штучного покриття для футбольних полів.

"Без дитячого та масового футболу в українського футболу немає майбутнього. Для цього ми плануємо побудувати в Україні завод з виготовлення штучних полів", - додав Павелко.

"Ми маємо можливість стати першою в світі національною асоціацією, яка матиме у своїй власності таке підприємство. Я також зазначу, що процес будівництва планується освітлювати в режимі онлайн завдяки мобільному застосуванню", - сказав він.

Ще одним завданням, яке ставить перед собою ФФУ, - вивести бренд ФФУ на більш високий рівень

"Ще одне завдання, яке ставить перед собою ФФУ, - вивести бренд ФФУ на більш високий рівень. Для цього ми закликали до співпраці рекламне агентство з Ірландії, яке займатиметься ребрендингом Федерації", - пікдкреслив Павелко.

Раніше Павелко закликав УПЛ переїхати в Будинок Футболу.

Андрій Павелко. Світлина - ffu.org.ua
Коментарі ()