Головне

Павелко: Особлисто провів переговори з Тимощуком, щоб він не відмовив

11.03.2016 19:36 708 0

Включити капітана збірної України Анатолія Тимощука до Виконкому ФФУ запропонувала профспілка професійних футболістів.

Про це під час брифінгу, який пройшов після ХVIII Конгресу ФФУ, повідомив очільник Федерації футболу України Андрій Павелко.

"На попередніх конгресах ФІФА і УЄФА я побачив одну з головних цілей для реформ в цих організаціях. Це залучення жінок в роботу виконавчого комітету, а також діючих футболістів", - сказав він.

"До роботи повинні бути підключені саме діючі гравці, щоб прийняті  рішення організації відображали інтереси не тільки колишніх футболістів та ветеранів, але і тих, хто сьогодні грає і знає проблеми та ключові моменти в роботі ФІФА і УЄФА", - пояснив голова ФФУ.

За словами Павелка, включити Тимощука до Виконкому ФФУ запропонувала новоспечена профспілка професійних футболістів.

"Ми сьогодні, не відкладаючи це в довгий ящик, запропонували новоприйнятому колективному члену ФФУ, профспілці професійних футболістів, свою кандидатуру. Вони і запропонували Тимощука", - зазначив він.

"Я особлисто провів переговори з Тимощуком, щоб він не відмовив. Анатолій мне сказав, що він готовий і буде працювати наскільки це буде можливо з огляду на матчі. Такі люди вносять свій вклад в історію футболу. Скільки він зіграв за збірну матчів? 142. Тому вважаю, що його досвід та знання футболу допоможуть нам приймати правильні рішення в Виконкомі", - підкреслив Павелко.

Нагадаємо, Анатолій Тимощук і Катерина Монзуль стали членами Виконкому Федерації футболу України.

Андрій Павелко. Світлина Чемпіон
Коментарі ()