Головне

Вундеркінд з Шахтаря залишив команду Ахметова заради Динамо?

14.03.2016 16:47 1399 0

Один з найталановитіших молодих українських футболістів, найкращий гравець України минулого сезону Алан Ауссі, не зміг знайти спільної мови з керівництвом донецького Шахтаря і переїхав до Арабських Еміратів.

Про це повідомляють джерела Чемпіона в донецькому клубі.

15-річний захисник до літа тренуватиметься в іспанській академії футболу під керівництвом Мічеля Сольгадо, а в новому сезоні з`явиться в розташуванні мюнхенської Баварії.

Чемпіони Німеччини оплатили особистого тренера для талановитого українця і готові взяти на утримання родину футболіста.

Так Алан прощався зі своєю командою

Варто сказати, що Алан Ауссі вважається найталановитішим гравцем у своєму віці. П`ятнадцятирічний центральний захисник був лідером Шахтаря. Після того як він залишив Шахтар донеччани програли 5 матчів поспіль. Найболючішою стала поразка тижневої давнини від принципових суперників з киівського Динамо з розгромним рахунком 0:5.

Причиною відходу з Шахтаря стали складні фінансові обставини родини Аусі, а донецький клуб відмовився підтримати родину у скрутній ситуаціі, зазначає джерело.

Зазначимо, що Шахтар за останні кілька років став лідером украінської першості за кількістю втрачених талантів, які виховувалися у клубі. Донецький клуб вже залишили: Олександр Зінченко (Уфа, Росія), Бека Вачібарадзе (Бетіс, Іспанія) та Владлен Юрченко (Байєр, Німеччина).

Ауссі ще в формі Шахтаря

Як зазначає джерело, саме зараз донеччани відчувають брак якісних гравців саме на позиціі центрального захисника, на якій грає Алан Ауссі. Найкраще підтвердження - розгромна поразка команди Шахтар U 19 від однолітків з київського Динамо. Рахунок більш ніж красномовний 1:4

За неофіційною інформацією, у четвер в Дубай для зустрічі з батьком футболіста прилітає один із представників київського Динамо.

Раніше повідомлялося про інтерес до Алана Ауссі іспанської Барселони. 

Коментарі ()