Українська правда

Ребров: Шанси у Динамо є, якщо команда буде грати розкуто

Сергей Шемшученко — 14 березня 2016, 21:34

Динамо має шанси перемогти Манчестер Сіті та пройти у чвертьфінал Ліги Чемпіонів.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров, який розповів про настрій на майбутній матч-відповідь проти Манчестер Сіті в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Шанси у нас є, якщо будемо грати розкуто. Тільки не розслаблено, а розкуто. Я впевнений, що завтра команда буде грати не дивлячись на шанси і результат першої гри", - зазначив він.

"Побажання до Дениса Гармаша? Я, випускаючи його, в нього вірю. Чому думають, що у мене з ним конфлікт? Якщо футболіст не виконує вимоги, то ми говоримо про це і міняємо його. Він віддав всі сили в матчі з Карпатами", - заявив Ребров.

За словами Реброва, він кожного дня говорить з Гармашем про його поведінку.

"Але потім за рахунку 2:1 я випустив Оріховського, і він добре виглядав. Я кожен день з Гармашем говорю про його поведінку. Кількість карток раніше і зараз - вона змінилася", - запевнив тренер Динамо.

"Ми завжди зустрічаємося з командами, у яких криза: Челсі, Порту, зараз Манчестер Сіті. (Сміється.) Я бачив всі їхні матчі, і в усіх команда показувала дуже хороший футбол. Вона не скрізь перемагала, але це англійська Прем'єр-ліга, і тут дуже хороший рівень. Манчестер Сіті не створив багато моментів, тому що грамотно оборонявся Норвіч", - зазначив Ребров, слова якого наводить Matchday.

Нагадаємо, матч-відповідь Манчестер Сіті - Динамо відбудеться у вівторок, 15 березня. Початок о 21:45.