Українська правда

Харківський Геліос поповнив свої ряди досвідченим українським захисником Коротецьким

Сергей Шемшученко — 15 березня 2016, 13:50

Ряди харківського Геліоса поповнив досвідчений захисник Ігор Коротецький, який останні півроку виступав в туркменському клубі Ахал.

Про це інформує офіційний сайт "сонячних".

У харківську команду 28-річний футболіст перебрався на правах вільного агента.

Свої перші кроки у футболі Коротецький зробив в Харкові, в команді ДЮСШ-13. У тринадцять років він потрапив в дитячу академію донецького Шахтаря.

У 2004 році був переведений в другу клубну команду "гірників". У чемпіонаті України серед клубів Прем'єр-ліги Ігор Коротецький дебютував 27 листопада 2005 року у матчі Дніпро - Шахтар (2:2).

У 2006 році захисник був відданий в оренду криворізькому Кривбасу. У 2008 році виступав на правах оренди в луганській Зорі. У лютому 2009 року Коротецький відправився в оренду в маріупольський Іллічівець, де виступав до кінця сезону.

У червні 2009 року гравець знову таки на правах оренди поповнив ряди донецького Металурга. У початку 2013 року Ігор Коротецький підписав повноцінний контракт із запорізьким Металургом.

Два роки по тому після закінчення угоди він перейшов в Говерлу. Втім в квітні того ж року гравець достроково припинив співпрацю з ужгородським клубом.

У липні 2015 року захисник перейшов в туркменський клуб Ахал. Контракт був розрахований на один рік, але завершився достроково.

Ігор Коротецький