Головне

Гливинський: Пилявський і Бутко були у розширеному списку

17.03.2016 20:43 884 0

Андрій Пилявський і Богдан Бутко отримували попередні листи з викликом у збірну України, а не остаточні.

Про це заявив прес-аташе національної збірної України Олександр Гливинський.

"У випадку з Пилявським і Бутком йшлося про попередні листи - згідно з регламентом, футболістів, які виступають в іноземних чемпіонатах, про виклик до збірної слід попереджати мало не за два тижні", - сказав він.

"У листах повідомлялося, що ці футболісти можуть бути викликані у збірну, оскільки потрапили у розширений список. Щоб не виявилося, що вони не готові, якщо знадобляться", - додав прес-аташе збірної.

За словами Гливинського, на підставі цього прес-служби обох клубів повідомили про те, що ці футболісти викликані у національну команду.

"Але вже у понеділок, коли був сформований остаточний склад, Амкар і Рубін повідомили про те, що гравці можуть залишитися у їхніх розташуваннях, щоб без необхідності не приїхали в Україну", - зауважив він.

"Хоча, вони і не могли цього зробити, оскільки квитки на літак замовляє і купує Федерація. Словом, в усі іноземні клуби, з яких запрошені гравці, були розіслані подібні листи. Просто потім вони або підтверджуються, або ні", - цитує його "КП" в Украине".

Нагадаємо, став відомий склад збірної України на найближчі товариські матчі.

І в цьому списку немає жодного футболіста, який виступає у клубах РФПЛ, хоча анонсувався їхній виклик.

Коментарі ()