Головне

Прес-служба Уфи: Україна покарала Зінченка за патріотизм

24.03.2016 16:27 868 0

Україна покарала півзахисника національної молодіжної збірної Зінченка за патріотизм.

Таку думку висловив керівник прес-служби російської Уфи Сєргєй Тиртишний, який прокоментував рішення Федерації футболу України відправити назад у розташування клубу півзахисника Олександра Зінченка.

Клуб "Уфа" рассматривал вариант натурализации Зинченко, но сам футболист решил остаться украинцем. Он никогда не скрывал, что любит свою Родину. И теперь Родина наказала его за патриотизм. Пусть кому-то не нравится Россия, но отказаться от одного из лучших своих спортсменов и получить 0:2 от сборной пятого английского дивизиона, это мазохизм. Саша, храни тебя Господь. #зинченко #фкуфанашакоманда #премьерлигабрат

Фото опубликовано Сергей Тыртышный (@tsnufa) Мар 23 2016 в 5:02 PDT

"Клуб Уфа розглядав варіант натуралізації Зінченка, але сам футболіст вирішив залишитися українцем. Він ніколи не приховував, що любить свою батьківщину. І тепер батьківщина покарала його за патріотизм", - написав він.

"Нехай комусь не подобається Росія, але відмовитися від одного з найкращих своїх спортсменів і отримати 0:2 від збірної п'ятого англійського дивізіону - це мазохізм. Саша, бережи тебе Господь", - написав Тиртишний на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зінченко прибув на збір України U-20 на матч проти Англії C, однак участі в тому поєдинку не брав.

Трохи згодом з'явилась інформація від ФФУ, що хавбек відсутній в заявці "синьо-жовтих" на найближчі товариські матчі проти Австрії (24 березня) та Грузії (28 березня). ФФУ таке рішення пояснила вірусною хворобою гравця.

У свою чергу сам гравець заявляв, що політика - поза футболом.

Як відомо, в Уфі заявляли, що у донецькому Шахтарі кандидат в збірну України та гравець російської Уфи Олександр Зінченко отримував зарплату на рівні сільського тракториста.

Коментарі ()