Українська правда

Срна: Якщо чесно, то часу дивитися матчі Сталі немає

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2016, 14:55

Завдання, які стоять перед Шахтарем - півфінал Ліги Європи, фінал Кубка України і чемпіонство.

Про це у коментарі прес-службі клубу заявив капітан "гірників" Даріо Срна, який також поділився очікуваннями від майбутнього матчу 21-го туру УПЛ проти Сталі.

"Ми граємо на три фронти, тому буде важко, але ми будемо битися. Фактично ми постійно перебуваємо в літаках: тільки вчора вночі прилетіли, а сьогодні відразу летимо. Але це не найстрашніше. Завдання, які стоять перед нами - півфінал Ліги Європи, фінал Кубка України і чемпіонство", - зазначив він.

"Я впевнений, що команда може їх виконати, але треба йти вперед крок за кроком. Приємно грати кожні три дні, тому що ми б'ємося за всі три титули. Наша команда на це заслуговує. Вважаю, що у нас все попереду", - висловив думку Срна.

За словами захисника, на Шахтар чекає важка гра проти Сталі.

"Завтра нас чекає дуже важлива гра, а далі треба буде робити акцент на Брагу - так, рахунок після першого матчу хороший, але попереду ще 90 хвилин, так що треба підготуватися дуже добре", - зауважив він.

"Сталь, звичайно ж, буде битися з Шахтарем у нас всі хочуть відібрати очки. Якщо чесно, то часу дивитися матчі Сталі немає. У Шахтаря напружений графік, ми постійно перекидаємося з Ліги Європи на Кубок України, а з Кубка - на чемпіонат, і так по колу", - пояснив Срна.

Втім, капітан Шахтаря ще раз зауважив, що гра проти Сталі буде важлива.

"Але я ще раз скажу, що завтра буде дуже важлива гра. У такій складній ситуації Шахтар грає на три фронти, небагато клубів можуть зараз цим похвалитися", - підкреслив Срна.

Даріо Срна. Світлина ФК Шахтар

Нагадаємо, донецький Шахтар у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи переграв Брагу з рахунком 2:1.

Наступний поєдинок у чемпіонаті гірники проведуть 10 березня проти дніпродзержинської Сталі. Початок матчу о 17:00.

Як відомо, матч Сталь - Шахтар розсудить Ярослав Козик з Мукачево.