Українська правда

Захисник Браги: У Шахтаря великий плюс, так як він переміг в Португалії

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2016, 23:34

Захисник португальської Браги Джаван сподівається, що його команда у матчі-відповіді 1/4 фінали Ліги Європи проти донецького Шахтаря зможе виграти з потрібним рахунком і пройти далі.

"На нас очікує складний матч! У Шахтаря великий плюс, так як він переміг в Португалії. Але, незважаючи на це, ми теж поки що перебуваємо в чвертьфіналі Ліги Європи - і ми на це заслужили. Тому гра буде рівною.

Будемо демонструвати свій найкращий футбол. Коли грали з Фенербахче, теж ходили розмови, що ми не зможемо пройти далі. Але ми знайшли в собі сили і довели, що здатні перемагати. Прийдешній матч, сподіваюся, не буде відрізнятися від зустрічі з турками.

Бразі в будь-якому випадку потрібно йти вперед, атакувати. Але в той же час не можна пропускати, враховуючи, як Шахтар вміє діяти на контратаках. Ми вивчили гравців донецької команди - вони швидкі та технічні. Якщо говорити про нашу оборону, то доведеться максимально закриватися, а футболістам групи атаки йти вперед - тут все логічно. Знаємо, що у "Шахтаря" дуже якісні та досвідчені виконавці, в чому ми змогли переконатися в Бразі. Що ж, будемо намагатися пробиватися - нам нічого іншого не залишається, - цитує гравця офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, головний тренер португальців Паулу Фонсека також прокоментував майбутній матч з Шахтарем.

Джаван. Світлина - офіційний сайт Шахтаря