Головне

Прем'єр-ліга. 22 тур. Говерла - Динамо 0:2. І знову на арені Ярмоленко

16.04.2016 19:29 1166 0
Прем'єр-ліга. 22 тур. Говерла - Динамо 0:2. І знову на арені Ярмоленко

Київське Динамо взяло заплановані та гарантовані три очки в Ужгороді. У матчі 22 туру Прем`єр-ліги кияни здолали Говерлу з рахунком 2:0. Насолоди цей футбол приніс не багатьом уболівальникам в Ужгороді. Хоча засмучених фанів Говерли залишиться на так і багато. На матч з лідером чемпіонату України прийшло менше половини стадіону в Ужгороді. Цікаво, яку команду варто привезти до цього міста, щоб стадіон був заповнений? Можливо, Ужгороду і не варто мати команду в УПЛ.

Хоча, як команда грає, так за неї і вболівають. Існує також думка, що багато уболівальників Говерли відмовилися від команди, маючи конфлікт із сім`єю Шуфричів, які вже котрий рік мучають команду з Ужгорода.

Що стосується самого поєдинку, то для Динамо це була мука, як забити гол, а господарі з перших хвилин матчу вже мріяли, щоб він скоріше завершився.

У киян ще в першому таймі була купа моментів для взяття воріт Говерли, але чудово в рамці стояв Бабенко. Динамо грало вальяжно і без натхнення. Наприкінці першого тайму ужгородці навіть мали момент забити гол, але в Кузика не вийшов удар по воротам з кількох метрів.

Світлина fcdynamo.kiev.ua

У другому таймі Динамо забігало більш швидко, і проблем у захисті Говерли побільшало. Вже на 48-й хвилині після навісу від Антунеша Ярмоленко ударом головою відкриває рахунок в зустрічі. Через хвилину лише чудовий сейв від Бабенка рятує Говерлу від другого голу, коли з кількох метрів бив Велозу.

Пізніше Ярмоленко записав на свій рахунок "асист". Після кутового у виконанні Ярмоленка Хачеріді ударом головою подвоює рахунок в грі. Нинішнє Динамо - це 90% від дій Ярмоленка на футбольному полі.

Повівши у рахунку захисники Динамо кілька разів пустили гаву, і Говерла мала гольові моменти. В одному з них киян рятує Шовковський, а в іншому Гончар зарядив вище воріт Після забитого другого голу гравці обох команд відмучилися ще 20 хвилин і після свистка судді завершили цю "інтригуючу гру". 

Коментарі ()