Українська правда

Вернидуб: Я ж не пастух! Гравці повинні ставати мудрими, сильними

Сергей Шемшученко — 16 квітня 2016, 18:54

З тієї гри, яку Зоря показала в Олександрії у матчі 22-го туру, можна зробити висновки, що луганці відбували номер.

Про це головний тренер "чорно-білих" Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу, заявив на післяматчевій прес-конференції.

"Емоцій немає. Хочу привітати Олександрію із заслуженою перемогою. Переграли, перемогли. Про що ще можна говорити?" - риторично перепитав він.

"Нашим хлопцям хочу побажати, щоб вони швидше виходили із цього стану, тому що, виходячи перед грою в футболках і підтримуючи свого колегу, потрібно виходити, а з поля виповзати потім. А так, для галочки..." - зауважив наставник.

За словами Вернидуба, так не має бути, і поразка абсолютно по справі.

"До гола гра була рівною. Але коли футболіст Олександрії бере м'яч у своєму штрафному та біжить до чужого, при цьому його ніхто не може зупинити, то про що далі говорити? Ось і весь футбол", - пояснив він.

"Значить, вони хотіли перемогти більше, а ми відбували номер. Так виходить. Нічого не зробиш. Бувають хороші ігри, а бувають погані", - зазначив тренер.

Також Вернидуб додав, що не бачив емоцій у своїх підопічних.

"Коли вони є - можна стояти і підтримувати. Я ж не пастух! Вони професіонали. Два роки поспіль вони брали участь у Лізі Європи. Повинні ставати мудрими, сильними. Думаю, це буде урок усім нам. Перш за все мені як тренеру. Ну, і хлопцям. Футбол слабаків не любить", - підсумував він.

Юрій Вернидуб. Світлина zarya-lugansk.com