Головне

Полянський: Хотілося б зустрітись з Бойцаном, але він або в Криму, або в Москві

18.04.2016 20:42 587 0

Інформація про те, що Металіст провів кілька підозрілих матчів - не відповідає дійсності.

Про це у коментарі MatchDay заявив захисник харківського клубу Олексій Полянський, який розповів про ситуацію в Металісті та прокоментував своє усунення від тренувань з першою командою.

"Поки нам сказали, що ми не відраховані, а лише нас відсторонили від тренувань та відправили в дочасну відпустку. На зборах команди виступила людина, яку ми бачили, але не знаємо, чи є він штатним співробітником Металіста, і цей чоловік оголосив про відставку Севідова та сказав, що команду до кінця сезону очолить Олександр Призетко", - повідомив він.

"Потім начальник команди зачитав список футболістів, які повинні готуватися до тренування: 5 футболістів, серед яких і я, в ньому були відсутніми. Але поки жодних пояснень, жодних паперів на руки ми не отримали", - додав Полянський.

Олексій Полянський. Світлина MatchDay

На думку захисника, інформація проте, що команда нібито провела кілька підозрілих матчів - повна маячня.

"Щодо інформації проте, що команда нібито провела кілька підозрілих матчів, то це звучить смішно. Мені дзвонили, говорили, що ЗМІ підносять це як одну з причин цих змін. Але цю маячню навіть коментувати не хочеться", - зазначив футболіст.

"Якщо говорити про матч проти Дніпра, то ми грали як могли та пропустили всі голи через власні помилки. Додам, що заборгованості перед Металістом є гігантськими. Хотілося б зустрітися з Олександром Бойцаном та обговорити це питання. Але, кажуть, його немає в місті. Інформація різна: то він у Криму, чи то в Москві", - повідомив він.

Полянський зауважив, що поки залишиться у Харкові.

"Наразі ж залишатимусь в Харкові, було б неправильно кудись їхати. Все ж таки є чинний контракт, і його слід виконувати. Напевно, буду з іншими гравцями тренуватись за самостійною програмою", - розповів Полянський.

Раніше стало відомо, що керівництво клубу збирається розпустити і основний склад команди через підозри в участі в договірних матчах.

Як повідомив ще один гравець основи Артем Касьянов, його і ще чотирьох гравців не відрахували з клубу, а відправили у творчу відпустку.

Раніше Металіст підвердив відставку головного тренера команди Олександра Севідова.

Нагадаємо, що у Металісті великі борги перед гравцями та тренерами команди.

Коментарі ()