Українська правда

Екс-гравець Динамо Пеєв розірвав контракт з російським клубом через образи з боку тренера

Сергей Шемшученко — 23 квітня 2016, 13:28

Екс-гравець київського Динамо Георгі Пеєв, який з 2007 року захищав кольори пермського Амкара прийняв рішення розірвати контракт з російським клубом через образи з боку головного тренера Гаджі Гаджієва.

Про це повідомив сам футболіст.

До цього був момент, коли Гаджієв собі дозволив обзивати мене. Я промовчав. Ось тепер він знову це собі дозволив. Один раз я стерпів, другий раз вже не можна терпіти", - зазначив він.

"Одного разу після матчу з Динамо він залишився незадоволений, як я йому руку подав. Неправильно я руку подав, мабуть. Тоді це був перший момент, коли він собі дозволив "послати мене на...", - повідомив Пеєв.

Футболіст зауважив, що не може дозволити до себе такого ставленя.

"Після гри з Зенітом, коли я засмучений, йшов з поля, не дав руку, просто привітав уболівальників і пішов в роздягальню. І він заходить в роздягальню і перед усіма почав кричати: "Ти коли навчишся руку давати!" І пішли мати. І я встав і також реагував. Дуже негарно все було", - розповів футболіст.

"Я така людина, що не можу дозволити до себе такого ставлення. Тому гроші для мене не головне. Я просто розривають контракт і їду додому. Не буду отримувати ніяких зарплат. Просто закінчую, під керівництвом цієї людини не можу більше працювати. Я ще в роздягальні попрощався з хлопцями", - наводить слова Пеєва Р-Спорт.

Георгі Пеєв. Світлина readfootball.com