Головне

Прем'єр-ліга. 23 тур. ФК Олександрія - Дніпро 0:4. Розгром, на який Шаран не заслужив

24.04.2016 19:21 1251 0
Прем'єр-ліга. 23 тур. ФК Олександрія - Дніпро 0:4. Розгром, на який Шаран не заслужив

Дніпропетровський Дніпро з розгромним рахунком 4:0 виграв у Олександрії на виїзді. Однак, перемога команді Мирона Маркевича далася не настільки легко, адже олександрійці підтвердили свій статус міцного горішка, який вміє показувати зуби. Проте, сьогодні удача була не на стороні Володимира Шарана і його команди, а тому три очки до своєї скарбнички поклали гості.

Незважаючи на гостьовий статус, Дніпро з перших хвилин гри включив швидкість і пішов шукати щастя біля воріт суперника. Після нічиєї Зорі і Волині у команди Маркевича з'явилась хороша можливість ще більше відірватися у боротьбі за бронзу, а тому гравці були налаштовані нею скористатися.

Однак, Олександрія дуже грамотно побудувала свою гру, чергуючи оборонні дії і швидкий перехід в контратаку. У Дніпра в першій половині було трохи більше переваги, і, як наслідок, моментів, проте до перерви глядачі забитих голів так і не побачили. А на старті другого тайму гості відкрили рахунок зі стандарту: Піко пробив у стилі Роберто Карлоса, не залишивши голкіперу жодних шансів.

Світлина ФК Дніпро

Упіймавши кураж, команда Маркевича ще більше підняла темп, і у суперника почали виникати ще більш серйозні проблеми. В одному з таких епізодів оборона Олександрії загубила Матеуса, який виходив на побачення з голкіпером. Новак, якому більше нічого не залишалося, збив суперника і отримав за це пряму червону картку.

А так, як до цього моменту Володимир Шаран вже використав усі заміни, то місце в воротах довелося займати Пономару. Цим і скористався Руслан Ротань, який також зі стандарту пробив без шансів для суперника - 2:0.

Ну і після цього Олександрія вже грала виключно на утримання результату. Проте, Дніпро ще зміг двічі засмутити суперника (відзначилися Руїс та Бруно Гама), завершивши гру розгромною перемогою.

Однак, навіть попри такий результат, уболівальники на стадіоні Ніка в кінці матчу скандували: "Молодці". Команда Шарана програла, але билася до останнього, заслуживши на повагу.

Коментарі ()