Головне

Прем'єр-ліга. 23 тур. Динамо - Ворскла 1:0. Полтава - не перепона, Динамо - чемпіон України!

24.04.2016 22:14 1357 0
Прем'єр-ліга. 23 тур. Динамо - Ворскла 1:0. Полтава - не перепона, Динамо - чемпіон України!

Київське Динамо у матчі 23 туру Прем`єр-ліги з мінімальним рахунком обіграло Ворсклу і за три тури до закінчення змагань виграло другий поспіль титул чемпіона України. Для Сергія Реброва, це також друга підряд перемога над Мірчею Луческу, а столичний клуб також став 15-м разовим чемпіоном України.

Усю інтригу чемпіонату України вбив сам Шахтар, який напередодні примудрився зіграти унічию з ледве дихаючим Чорноморцем і відпустив Динамо на комфортні сім очок відриву. Прикро, але очне протистояння Шахтаря та Динамо, що заплановане на 1 травня, стане лише матчем гідності для гірників. Тим більше, що Луческу вже напередодні сказав, що якщо Динамо в цьому поєдинку не обіграє Шахтар, то не заслуговує на титул чемпіона України.

Хоча, це лише особиста думка румунського тренера, який ніколи не міг гідно погравати, особливо Динамо. Проте особиста зустріч Динамо та Шахтаяр, це вже тема наступного тижня.

Що стосується двобою з Ворсклою, то він легким для киян не став. За інформацією Чемпіона, гравцям Ворскли за перемогу над Динамо обіцяли премію від основних суперників киян в 1 млн доларів. Полтавська команда завжди добре б`ється і без грошей, а за такі кошти мотивація була подвоєна.

Організована гра підопічних Василья Сачка була, як кістка в горлі для Динамо. Атаки Динамо були майже без ударів по воротах. Надійно грав в рамці Непогодов, який читав усі навіси Ярмоленка та Антунеша. А на 30-й хвилині кіпер Ворскли потягнув класний удар Ярмоленка. Через п`ять хвилин Непогодов вже не врятував полтавців від голу після класного проходу та пасу від Ярмоленка, який завершував точним ударом Мораєс.

Світлина - fcdynamo.kiev.ua

Пропущений гол в першому таймі приголомшив Ворсклу. Команда зупинилася і моментів майже не було. Був удар Шиндера та рикошет, який взяв Шовковський. На старті другого тайму Ворскла забігала, а Динамо грало по результату. Але шансів гостям в атаці вже Динамо не давало, а самі кияни також не особливо турбували Непогодова.

Під завершення матчу Ворскла таки могла неприємно здивувати Динамо, але удар Чеснакова з метрів 12 прийшовся трохи вище воріт. Надалі був свисток від Абдули про завершення матчу і танці футболістів Динамо в центрі поля з Ребровим та свято на трибунах НСК Олімпійського.

Коментарі ()