Головне

Леоненко так і не побачив чемпіонської гри від Динамо

25.04.2016 17:05 860 0

Експерт програми "Великий футбол" на телеканалі "Футбол 1" Віктор Леоненко підвів підсумок матчу "Динамо" - "Ворскла" (1-0).

"Навіть не варто розбирати моменти в матчі, потрібно лише подякувати Андрія Ярмоленко, що зробив гру. Можна грати по рахунку, але, думаю, всі погодяться, що хоч якісь моменти повинні бути. А коли захисники тримають між собою м'яч, футбол дивитися не дуже цікаво", - сказав він.

"При такому чемпіонаті, як наш, потрібно забивати по 5 голів і з кавою та сигаретами дивитися гру далі, а тут просто "пологи". Ось як можна розбирати гру чемпіона, де немає моментів?" - риторично перепитав екс-фктболіст.

За словами Леоненка, Ярмоленко обвів півкоманди та віддав на Мораеса, який забив гол.

"Все, більше ми нічого не побачили. Я за весну побачив 2-3 гри у виконанні Динамо, які можна назвати чемпіонськими. Якщо взяти ще й осінь, тоді близько 8 ігор", - зазначив він.

"Звичайно, я вітаю "динамівців" з перемогою, але чемпіонської гри я так і не побачив. Єдиний позитивний момент - вони нічого не дали створити полтавцям. Але самі нічого не придумали. Гонсалес вийшов - погіршив картинку, і як така чемпіонська гра буде виглядати у єврокубках?" - підсумував він.

Коментарі ()