Головне

Офіційно. Наразі атестати отримали тільки шість клубів УПЛ

26.04.2016 12:50 1341 0

22-го квітня у Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів ФФУ.

Основним питанням порядку денного засідання були підсумки атестації футбольних клубів ОПФКУ Прем’єр-ліга на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд спортивного сезону 2016/2017 років.

Так, за підсумками процедури атестації, а також заслухавши інформації від віце-президента ужгородської Говерли Олександра Шуфрича, який був присутній на зустрічі, членами Комітету було прийнято рішення відмовити у видачі атестату ужгородській команді.

Крім того, подібна участь спіткала ще два клуби УПЛ – луцьку Волинь та харківський Металіст.

Зокрема, Волинь неодноразово заявляла, що не має намірів виступати наступного сезону УПЛ, і навіть не подала жодного документу по чотирьох критеріях з п’яти.

Офіційні рішення засідання були направлені в клуби, вони мають десятиденний строк для подачі апеляції, інформує прес-служба ФФУ.

Також члени Комітету УПЛ запросили додаткову інформацію щодо чотирьох інших клубів: дніпропетровського Дніпра, львівських Карпат, луганської Зорі і дніпродзержинської Сталі.

У цих командах є проблемні аспекти як фінансового, так і кадрового та правового характеру.

Питання про видачу атестатів цим клубам на наступний сезон перенесено на найближче засідання атестаційного комітету.

По інших клубах, а саме київському Динамо, полтавській Ворсклі, донецькому Олімпіку, Олександрії, донецькому Шахтарю, одеському Чорноморцю, було прийнято рішення про видачу атестатів.

Коментарі ()