Головне

Марлос: Хоча Львів не наш справжній дім, вболівальники завжди нас підтримують

28.04.2016 19:40 490 0

Іспанська Севілья - це прекрасна команда з досвідченими і дуже технічними гравцями.

Таку думку висловив півзахисник Шахтаря Марлос, який поділився очікуваннями від першого матчу 1/2 фіналу Ліги Європи проти Севільї.

"Ми впевнені в собі, тому що ми добре грали на попередніх стадіях і пройшли сильні європейські клуби, на кшталт Шальке. На такій стадії змагань усі команди дуже сильні і їх важко обіграти", - зазначив він.

"Я думаю, все чотири клуби мають однакові шанси - 25 відсотків на те, щоб стати переможцем. Всі претендують на перемогу в турнірі. Севілья? Це прекрасна команда з досвідченими і дуже технічними гравцями. Вони завжди добре виступають в своїй країні і Європі", - додав Марлос.

За словами бразильця, Севілья має потужну середню лінію, яка насичена розумними і технічними виконавцями.

"У них потужна середня лінія, з розумними і технічними виконавцями. Ми повинні приділити увагу кожному, але, я думаю, що особливо потрібно стежити за Банегою, тому що вся гра Севільї будується через нього", - зауважив він.

"Як нам грається у Львові? Незважаючи на те, що Львів не наш справжній дім, ми відчуваємо себе тут дуже добре і вболівальники завжди нас підтримують", - сказав Марлос, слова якого наводить Трибуна.

Раніше стало відомо, що перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи Шахтар - Севілья відбудеться без іспанських вболівальників.

Нагадаємо, що матч Шахтар - Севілья відбудеться 28-го квітня у Львові. Початок поєдинку о 22.05.

Коментарі ()