Головне

Прем'єр-ліга. 24 тур. Дніпро - Сталь Д 2:0. Маркевич близький до "бронзи"

30.04.2016 22:22 833 0
Прем'єр-ліга. 24 тур. Дніпро - Сталь Д 2:0. Маркевич близький до "бронзи"

Дніпропетровський Дніпро здобув домашню перемогу в поєдинку зі Сталлю. Команда Еріка ван Дер Меєра в цій зустрічі показала не найкращу свою гру, не змогла створити супернику навіть щось подібне на опозицію, а тому заслужено програла.

Команда Маркевича розпочала грати першим номером, і робила це майже до закінчення гри. Щодо гостей, то про їх атакувальний потенціал красномовно свідчить статистика - нуль ударів у ствір воріт Яна Лаштувки за підсумками першої половини матчу.

При цьому, Дніпро попереду намагався непогано комбінувати, і одна з таких атак в кінцівці першої половини поєдинку принесла свій результат. Після класного пасу від партнера на побачення з голкіпером вискочив Руїс, який і відкрив рахунок, перегравши Паньківа.

Світлина ФК Дніпро

Друга половина зустрічі також розпочалася за сценарієм Дніпра. І уже на 54-й хвилині команда Мирона Маркевича вдруге розписалася у воротах сталеварів. Цього разу Руїс розпочав атаку, а результативно завершив її бразилець Матеус.

Сталь, програючи, не дуже міняла малюнок своєї гри. Єдиний момент у гостей був у Каленчука, якому не вдалося метрів з десяти замкнути простріл партнера. В свою чергу, дніпряни могли забити ще більше, однак, десь команді Маркевича не вистачало точності, а десь - удачі.

В кінцівці гри Сталь, якій за логікою речей можна було б спробувати піти ва-банк, грала попереду досить пасивно. Саме тому дніпряни атакували і в кінцівці, проте, забитих голів нечисленні уболівальники на Дніпро-Арені більше не побачили.

У підсумку, Дніпро здобув чергові три очки і зберіг комфортний відрив у чотири пункти від Зорі, яка дихає йому в спину у боротьбі за бронзу. Уже в наступному турі команда з Дніпропетровська може вирішити питання третьої команди чемпіонату.

Коментарі ()