Головне

Суркіс не впевнений, що влітку Ярмоленко покине Динамо

01.05.2016 12:30 453 0

Президент київсько Динамо Ігор Суркіс не впевнений, що лідер клубу Андрій Ярмоленко влітку перебереться в іншу команду.

Про це він повідомив у програмі Моя Гра, де розповів про ситуацію з можливим трансфером Андрія Ярмоленка.

"Я не впевнений, що влітку Ярмоленко покине Динамо. Він може залишитися в Києві. Ситуація минулого року і нинішнього кардинально відрізняється. Дортмундська Боруссія хотіла купити Андрія за два дні до закінчення трансферного вікна, а я вважаю, що так не робиться - це шантаж", - зазначив він.

"Тоді у Ярмоленка залишався ще рік контракту, і через кілька місяців він вже міг підписати попередню угоду з будь-яким клубом. Саме на це розраховували багато клубів, але це не спрацювало. Все стихло, стало на свої місця, і ми підписали з ним новий контракт на п'ять років", - розповів Суркіс.

Президент Динамо ще раз запевнив, що відпустить Андрія в інший клуб тільки в тому випадку, якщо надійде нормальна пропозиція, яка влаштує і самого футболіста.

"Але якщо прийде нормальна пропозиція, і Андрія все влаштує, я його відпущу. З Евертоном і Сток Сіті у мене була позиція - не відпускати Ярмоленка. Я повинен був показати уболівальникам, що Динамо - це Динамо. Ми граємо в Лізі чемпіонів, а Сток Сіті бореться за виживання", - сказав функціонер.

"Однак, Ярмоленко на той момент був готовий перейти в цей клуб - настільки він був упевнений в своїх силах. Вірю, що на Євро-2016 Андрій покаже себе у всій красі, а тоді і можна буде переходити в топ-клуб, а не йти в якийсь середняк", - наводить слова Суркіса MatchDay.

Раніше була інформація, що Суркіс хоче підписати нові контракти з Шовковським та Гусєвим.

Як раніше стало відомо, Ліверпуль готовий віддати за Ярмоленка 32 млн євро.

Нагадаємо, Ребров попередив, що трансфер Ярмоленка може відбутися у будь-який момент.

Коментарі ()