Головне

Прем'єр-ліга. 26 тур. Металіст - Динамо 1:4. Ребров виграв у Харкові

14.05.2016 22:16 1582 0
Прем'єр-ліга. 26 тур. Металіст - Динамо 1:4. Ребров виграв у Харкові

Харків'ни цією грою намагалися показати, що навіть в такій скрутній ситуації команда може дати бій лідеру, Сергій Ребров переглянув найближчий резерв, а ультрас Металіста намагалися виразити свій протест нинішнім керівникам клубу і тому, до чого вони довели клуб.

Саме через це гра могла закінчитися вже на 60-й хвилині, коли на трибунах загорілися файери і поле накрила величезна хмара диму. Головний арбітр зустрічі Анатолій Жабченко спочатку просто зупинив гру, а потім завів команди до підтрибунного приміщення.

Світлина metalist.ua

За 15-ть хвилин, які команди провели в підтрибунці, ультрас зробили все що хотіли, і гра продовжилась. Хоча, була висока ймовірність того, що суддя більше не виведе команди на поле, про що він неодноразово заявив і своїм помічникам, і офіцеру з безпеки.

Що стосується самого футболу, то Динамо в цій грі було на голову вище суперника, про що і свідчить підсумковий результат. В перші десять хвилин Теодорчик двічі розписався у воротах Погорілого, а третій свій м'яч поляк, якого, нагадаємо, не беруть на Євро, забив вже у середині другого тайму.

Світлина metalist.ua

Металіст нормально атакувати почав ближче до завершення гри. Кияни дуже розслабились і віддали супернику ініціативу, за що і поплатилися в епізоді, коли Наполова вивели на побачення з голкіпером. Проте, буквально за кілька хвилин Гусєв забив четвертой гол столичного клубу.

У господарів у кінцівці ще було декілька моментів, згадати хоча б моменти Родича, проте більше забити харків'нам не вдалося. Як і киянам, у яких непогані моменти не змогли реалізувати Буяльський, Мораес та Хачеріді. У підсумку, команди показали досить непогану гру, як для поєдинку, який не мав жодного турнірного значення.

Коментарі ()