Головне

Курченко заявив, що нікому не віддасть Металіст, бо вклав великі гроші

16.05.2016 11:56 1080 0

Власник харківського Металіста Сергій Курченко нікому не збирається продавати команду, в якої боргів на десятки мільйонів доларів.

Заяву Курченка цитує matchday.ua.

"В деяких інтернет ресурсах з'явилося нібито моє інтерв'ю, в якому поширена недостовірна інформація, що стосується клубу і його майбутнього. Нібито я продав клуб Кернесу. Хочу заявити, що ніякого інтерв'ю я не давав - це підробка, зроблена тими, хто хоче забрати клуб.

Клуб я нікому не віддам.

Ще раз хочу нагадати, що я чесно і законно купив клуб, вклав в його розвиток чималі інвестиції. Більше того, незважаючи на несприятливий інвестиційний клімат в країні, я продовжую вкладати кошти і буду далі це робити, - заявив Курченко.

Окрім того біглий олігарх заявив, що останні роки йому заважав розвивати клуб колишній власник - Олександр Ярославський.

"У свою чергу, хочу порадити " доброзичливцям", таким, як Кернес, Стороженко, Ярославський, - займайтеся своїми справами, які на мій погляд, у вас не в порядку, а не робіть гидоту клубу, тим більше у вашому віці.

Я чесно і законно купив клуб, вклав в його розвиток чималі інвестиції.

Більше того, якби влада і Ярославський не шкодили б усі два роки клубу, то ми б були на 2 місці мінімум, як в 2013 році.

Клуб я нікому не віддам, докладу усіх зусиль, щоб, на зло декому, Металіст в наступному сезоні виступав в прем'єр-лізі", - видав Курченко.

Нагадаємо, що Металіст не отримав атестацію на наступний сезон в Прем`єр-лізі.

З Харкова на вимогу фанатів навіть виїхала довірена особа Курченка - генеральний директор Металіста Олександр Бойцан.

Сергій Курченко
Коментарі ()