Українська правда

Вернидуб: Треба дати Зозулі і Ротаню поблажку

Сергей Шемшученко — 16 травня 2016, 19:47

Дискваліфікація на один рік для Романа Зозулі і Руслана Ротаня - дуже суворе покарання.

Про це заявив наставник Зорі Юрій Вернидуб.

"Дізнавшись, що їм світять такі терміни дискваліфікації, я був шокований. Це не правильно. Це емоції, які вляглися відразу після гри. Давати такі терміни дискваліфікації неправильно", - сказав він.

"Я добре знаю цих хлопців і можу запевнити, що це були просто емоції. Вони розуміють, що зробили неправильно. Всяке буває в житті, але якщо люди знаходять в собі сили вибачитися, розкаятися, то потрібно піти їм назустріч", - зазначив Вернидуб

За його словами, не потрібно порівнювати цю ситуацію з тією, що сталася в матчі Шахтар - Динамо: там був конфлікт футболістів, а тут зіграли емоції проти арбітра.

"Мені сподобалися слова Андрія Павелка, який буде збирати прес-конференцію за участю всіх учасників останніх скандалів. Обома руками підтримую і зміни в дисциплінарних правилах. А то у нас вся влада і далі буде лежати в руках судді, а справедливість грунтуватися виключно на рапорті арбітра", - сказав Вернидуб.

"Бо Ярмоленку і Кучеру дали по 3 матчі, реально пом'якшивши вирок. І дніпропетровським хлопцям, вважаю, треба дати поблажку. Можливо, шість матчів. Але не півроку або рік, як зараз пишуть. Вони вже самі себе покарали", - цитує Вернидуба Tribuna.com.

Як відомо, Зозуля вибачився за свою поведінку у матчі із Зорею перед Абдулою й уболівальниками.

Юрій Вернидуб