Головне

Селезньов не розуміє, чому критикують Ракицького за те, що він ігнорує гімн України

17.05.2016 13:21 957 0

Екс-нападник Кубані Євгеній Селезньов не розуміє, чому його критикують за те, що він виступав у чемпіонаті Росії.

Також новачок Шахтаря підтримав Ярослава Ракицького, якого критикують через те, що він не співає гімн України.

"Розумієте, усі ігри, які я грав за збірну своєї країни, усі ігри за Дніпро, за клуб Шахтар, за Арсенал (Київ), коли я грав тут, тим більше - за збірну - мене хтось може докорити в тому, що я прибрав ноги, не віддавався повністю грі, не клав голову?

Те ж саме можу сказати - багато критики на Ярика Ракицького. Але я на його стороні. Він може не співати гімн, але своїми діями на футбольному полі - дай Бог кожному так класти голову за свою країну! Дай Бог кожному.

Я теж саме скажу. Я розумію, що багато критики: "Ярослав не співає гімн"!. Ну, і що, що він не співає. Зате він працює не полі за свою країну, він - пахає!
Він реально убивається за неї! Так само, як і я. Є хоч одна претензія, щоб мене звинуватили в тому, що я дурня відваляв за свою країну?

Я не знаю. Ну, я, поки, такого не чув. Якщо ви мені скажете, що я відбував номер на футбольному полі за свою країну - по моєму, ви - такої гри не знайдете. У мене могло не виходити. Але усі сили, які у мене були на той час, я віддавав, - розповів Селезньов в ефірі радіо Дубль W.

Раніше Селезньов визнав, що його перехід в Кубань був помилкою. 

Коментарі ()