Головне

Головний тренер Вереса Мазяр спростував чутки про перехід в Карпати

21.05.2016 23:25 902 0
Головний тренер друголігового Вереса Володимир Мазяр спростував інформацію, нібито він нещодавно провів переговори з почесним президентом Карпат Петром Димінським.
Про це повідомляє Sport Arena.

"Можу вас запевнити, що інформація, яку розповсюдили ЗМІ, не відповідає дійсності. Днями я був на тренерських курсах, але у Львів при цьому не вирушав! І ніяких зустрічей із представниками Карпат не проводив", - повідомив він.

"Розумієте, кожен, хто виріс грав у футбол або тренував команди на Львівщині, мріє одного дня опинитися в Карпатах. Будучи футболістом, я мріяв грати за Карпати, тож і коли став тренером – також мрію з часом спробувати свої сили у цьому клубі. Та й розмови всілякі були, за ці роки бували різні чутки й навіть пропозиції… Але зараз, от конкретно нині, ніяких переговорів я не веду", - пояснив тренер.

Мазяр запевнив, що до кінця сезону буде тренувати Верес.

"Безперечно. Перед нашою командою стоять амбітні завдання. Вся Рівненщина живе мрією побачити Верес у першій лізі. У цій ситуації я, як тренер, повністю зосереджений на поточних справах моєї нинішньої команди", - сказав фахівець.

"Тим більше, що у нас залишається всього два тури, на які потрібна максимальна концентрація від кожного, хто є в команді", - підкреслив Мазяр.

Раніше поширилась інформація, що головний тренер Вереса Володимир Мазяр провів зустріч з власником Карпат Петром Димінським.

Раніше повідомлялося, що Олег Лужний, який обіймає посаду головного тренера клубу, поки не досяг домовленостей про те, щоб з наступного сезону очолити першу команду.

Коментарі ()