Головне

У Зеніті перед Луческу поставили завдання - вихід до фіналу Ліги Європи

24.05.2016 14:29 2206 0

У Зеніті перед Мірчею Луческу поставили завдання - вихід до фіналу Ліги Європи у наступному сезоні.

Про це заявив агент румунського тренера Аркадій Запорожану.

"Договір дійсно був підписаний на яхті навпроти Ермітажу. Це був експромт, і він вдався. Ми пішли від стереотипів. Перший день в Петербурзі виявився повний екскурсій - зокрема, побували на місці загибелі Пушкіна.

До речі, дружина Мірчи Неллі за освітою історик, їй було дуже цікаво. З нами поїхав екскурсовод, і вони доповнювали один одного. До речі, Неллі - за паспортом Єлєна, бабуся у неї росіянка. Переговори йшли росісйькою яку знає Мірча, і англійською.

Перед Луческу поставлено завдання вивести клуб в топ-10 Європи. Ця мета сама собою має на увазі вихід у фінал Ліги Європи. У топ-10 можна потрапити тільки через виграш трофеїв в євротурнірах. Втім, є різні рейтинги - не лише спортивні, але і рейтинг рентабельності, за фінансовим фейр-плей. Ці цілі написані на емблемі клубу.

Тренерський штаб той же, що був в Шахтарі. Головний помічник - Олександр Спірідон плюс фізіотерапевт, адміністратор штабу, тренер-аналітик, масажист. Штаб досить скромний, кухарів і медиків немає, - цитує Запорожану Спорт-Экспресс.

Раніше повідомлялося, що Луческу підписав контракт із Зенітом за схемою 2+1.  

Коментарі ()