Головне

Луческу: Бути тренером Зеніта - велика честь для мене

24.05.2016 17:56 2046 0

Санкт-Петербург - одне з найпрекрасніших міст світу, а Зеніт має великий потенціал.

Про це заявив новий головний тренер пітерського клубу Мірча Луческу, який прокоментував своє призначення на нову посаду.

"Бути тренером Зеніта - велика честь для мене. Ми багато спілкувалися ще коли я працював в Шахтарі. Я знаю потенціал цієї команди, знаю уболівальників, знаю, чого хоче Зеніт у футболі, яких успіхів хоче домогтися в Європі", - заявив Містер.

"Пам'ятаю, як Тимощук їхав від нас в Петербург, і я завжди із задоволенням стежив за його новою командою, за ним самим. Було дуже приємно, коли Зеніт завоював з ним чемпіонський титул в 2007-му, а потім і європейські нагороди. І ми тоді повірили, що зможемо домогтися подібного", - зазначив тренер.

Луческу заявив, що Зеніт має все необхідне для роботи.

"Зеніт має все необхідне для роботи. Ми провели дуже професійну зустріч з керівництвом клубу, я подивився і новий стадіон. У Зеніта є великий потенціал. На жаль, з гравцями поки не зустрівся, але час ще є", - сказав румунський фахівець.

"І, звичайно, Санкт-Петербург - одне з найпрекрасніших міст світу. Сподіваюся, що всі разом ми зможемо домогтися того, про що мріють наші вболівальники - домогтися успіхів і перемог! Я сповнений ентузіазму і чекаю, коли зможу приступити до роботи", - підкреслив Луческу у коментарі прес-службі російського клубу.

Раніше повідомлялося, що у Зеніті перед Мірчею Луческу поставили завдання - вихід до фіналу Ліги Європи у наступному сезоні.

Також стало відомо, що на трансфери румунський тренер отримає 60 мільйонів євро.

Коментарі ()