Головне

Палкін: У нас є амбіції грати кожен сезон у групі ЛЧ з метою на те, щоб виграти її

24.05.2016 18:50 782 0

У Шахтаря є амбіції грати кожен сезон у групі Ліги чемпіонів з метою на те, щоб виграти її.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін, який розповів про плани подальшого розвитку клубу.

"Головне, що у нас є стратегія: ми повинні вийти за рамки Європи. І ми це успішно робимо. Що буде наступним кроком, ми подивимося, бо такі поїздки [Південна і Північна Америки] ми здійснюємо в кінці року. До кінця року ще далеко, тому все буде видно", - зазначив функціонер.

"Ми віримо в те, що ми повернемося [в Донецьк]. Якби цього не було, то всі давним-давно опустили руки. Тому що, коли ти не бачиш фінальної мети, складно до чогось прагнути, над чимось працювати. Але так як ми всі віримо, ми знаємо, що це станеться, хотілося б, щоб раніше. Це нам додає впевненості в собі", - сказав Палкін.

За його словами, філософія Шахтаря не змінилася.

"Наша філософія не змінилася. Вона полягає в головному: у нас є амбіції перемагати і у нас є мета вигравати кожен рік чемпіонат України, Кубок і пройти якомога далі в Лізі чемпіонів. А якщо бути більш конкретним: грати кожен сезон в груповому етапі Ліги чемпіонів з метою на те, щоб виграти її", - заявив він.

"Коли це станеться - природно, нам би хотілося швидше, але ми подивимося", - підсумував Палкін, слова якого наводить ua-football.com.

Раніше Палкін повідомив, що вже через кілька днів стане відоме ім'я нового головного тренера Шахтаря.

Раніше повідомлялося, що Зеніт оголосив про призначення головним тренером Мірчі Луческу.

Як відомо, Шахтар може очолити порутагальський тренер Пауло Фонсека.

Коментарі ()