Головне

Олімпік хоче проводити домашні матчі в Борисполі

24.05.2016 21:06 962 0

Олімпік хоче проводити домашні матчі в Борисполі.

Про це у інтерв'ю Sport  Arena заявив головний тренер донецького клубу Роман Санжар.

"Все в даному питанні впирається виключно в фінанси. У нас немає своїх полів, будувати їх дуже дорого, і це справа не одного дня. В даний момент поля для роботи команди ми орендуємо, і це робить нас сильно залежними. Наприклад, пішов дощ, і нам можуть відмовити в проведенні тренування. А що нам в такій ситуації залишається робити?", - пояснив тренер.
 
"Ми змушені вирушати на синтетику. А буває, що на синтетиці немає вільного часу і нам доводиться їхати просто в ліс. Це все не так просто, як може комусь здаватися. Це переходи з одного покриття на інше, і вони загрожують певними наслідками", - зазначив Санжар.

Тренер Олімпіка вірить, що клубу все-таки вдасться знайти вихід з ситуації, що склалася.
 
"Але я вірю в те, що нам все-таки вдасться знайти вихід з ситуації, що склалася. Ми зараз розглядаємо найрізноманітніші варіанти. Можливо, будемо грати в Білій Церкві, а можливо - в Борисполі", - повідомив фахівець.
 
"Активно над цим питанням ми будемо працювати вже на самому початку літа. І в перспективах це позитивно позначиться на наших результатах. Всі ці питання, я вважаю, і перешкодили нам бути вище в таблиці", - додав Санжар.

Тренер Олімпіка також висловив думку, що саме в Борисполі у команди можуть з'явитися шанувальники.

"Нам би хотілося там грати. Однак в даний момент там є певні нюанси по готовності стадіону. Його інфраструктуру треба покращувати, щоб вона відповідала вимогам УПЛ. Бориспіль - місто велике, в ньому у нас може з'явитися свій власний уболівальник, і це було б здорово", - сказав тренер.
 
"Команді за підтримки трибун, свого фан-сектора, звичайно ж, було б легше грати. Поки ж можна сказати лише про те, що наш президент займається всіма цими організаційними питаннями. А як воно буде, покаже час", - підкреслив Санжар.

Коментарі ()