Головне

Луческу зустрівся з Ахметовим і пообіцяв повернутися в Шахтар

24.05.2016 23:45 5090 0

У вівторок, 24 травня, в Києві відбулася зустріч президента Шахтаря Ріната Ахметова і тепер уже колишнього тренера "гірників", а нині наставника Зеніта Мірчі Луческу

Ахметов подякував Луческу за 12 років в Шахтарі і подарував йому іменну футболку з цифрою "573" - саме стільки матчів Містер провів у донецькому клубі.

"Ми два роки граємо на чужих полях. Може, комусь вигідно на це не звертати увагу, але нам дуже непросто. Ми адаптувалися. Я хочу тримати в руках тільки золоті медалі і перемагати в Європі", - зазначив Ахметов.

"Містер - дуже амбітна людина, він віддасть для перемоги всі сили там, де буде. Його серце завжди з Шахтарем, де б він не був. Містеру потрібні нові виклики, нові емоції. Грати на чужих полях при порожніх трибунах - це зовсім інше. Луческу 70 років, але він виглядає і почувається молодшим, ніж я. Дай Бог йому тренувати ще довгий час!" - заявив президент Шахтаря.

У свою чергу Луческу заявив, що мріє повернутися в Шахтар.

"У мене є мрія - повернутися на один матч тренером Шахтаря. І нехай це буде на Донбас Арені. Упевнений, що я повернуся", - пообіцяв Луческу каналу Футбол 1.

Світлина ТК Футбол

Раніше повідомлялося, що у Зеніті перед Мірчею Луческу поставили завдання - вихід до фіналу Ліги Європи у наступному сезоні.

Також стало відомо, що на трансфери румунський тренер отримає 60 мільйонів євро.

Нагадаємо, що у суботу Луческу виграв з Шахтарем Кубок України, здолавши у фіналі Зорю (2:0).

Відразу після фіналу було анонсовано, що Луческу залишив Шахтар.

Коментарі ()